وال پستهای آماده به چند دسته تقسیم میشوند، به طور معمول این دسته بندیها شامل وال پست عمودی و افقی است اما از جهت دیگر میتوان آنها را به صورت زیر دسته بندی کرد:
• وال پست کناری (وادار کناری)
• وال پست سقفی (وادار سقفی)
• وال پست میانی (وادار ستونی)
• وادار یا وال پست تیرکی
یکی از موارد استفاده از وال پستهای آماده جهت مهار دیوار خارجی و دیوار داخلی است، هر وقت بخواهند این دیوارها را تحت کنترل قرار دهند از وال پست آماده استفاده میکنند. انواع وال پستهای آماده در انواع مختلف 10، 15 و 20 سانتیمتری، و بر اساس آیین نامههای ملی و بین المللی مورد استفاده قرار میگیرند.
این نوع Wall Post ها دارای 2 مدل نبش میباشند، یکی نبش لوبیایی که جهت متصل کردن آن به سقف کاربرد دارد، و مدل دوم که نبش سوراخدار است و در کف جهت تعبیه رول بولت به کار میرود.
جنس وال پست های آماده از چیست؟
دو مورد از جنسهای رایج وال پست، گالوانیزه و FRP هستند اما وال پست آماده میتواند از جنسهای مختلف دیگری نیز ساخته شود. همچنین از لحاظ شکل نیز انواع مختلفی دارند، به طور مثال در مدل گالوانیزه، اشکالی مانند قوطی، پروفیل نبشی و ناودانی ساخته میشود.
هزینه و قیمت وال پست آماده
همانطور که میدانید اجرا و نصب وال پست یکی از به صرفهترین کارها برای افزایش مقاومت و جلوگیری از ضرر مالی و آسیب جانی در زمانهای مختلف از جمله در هنگام وقوع زلزله میباشد. البته باید توجه داشته باشید که هزینه اجرا و نصب آن، وابسته به نوع، جنس و کیفیت مواد استفاده شده در ساخت آن است، به همین خاطر قیمت وال پست آماده شرکتهای مختلف با هم برابر نیست. اما در کل اغلب مهندسان به دلیل هزینه مناسب و سایر مزایایی که این کار دارد، توجه بسیاری به اجرای وال پست آماده دارند.